04-11-07

Alles anders

Mijn opbouw voor het nieuwe seizoen is gestart op 2 oktober. Sinds dan zit ik ook bij een andere club: AC Hulshout!

Andere trainer (Philip Gilson), andere trainingsgroep, andere pistes, andere manier van trainen, andere trainingsmomenten, ...

Alles is anders, maar ik heb het naar mijn zin! De trainingen verlopen goed en van mijn voet (hielspoor) heb ik totaal geen last meer! Fantastisch dus. Wat minder is het feit dat ik reeds een maand met een patellapeesontsteking zit op de rechter knie. Ik heb er enkel last van in het begin van de training, dus ik kan wel alles doen. Maar van die pijn wil ik wel snel verlost geraken! Binnenkort worden mijn sportzolen aangepast en dit zou de oplossing moeten zijn voor mijn probleem.

Sportieve groetjes

 Jess

x

11:30 Gepost door in Sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

rust! Mijn ervaring met dit soort ontsteking is dat het inderdaad in het beginstadium in het begin van de training is dat je het voelt, maar indien je er niet mee rust zal het erger worden, ondanks je speciale zolen. Ikzelf zit er al een jaar mee, heb het gekregen tijdens een training bergoplopen en heb er ontzettend veel last van wanneer ik tennis, van lopen was helemaal al geen sprake meer! Na veel weken rust, onstekingsremmers, ijsblokjes,voltaren,18 behandelingen kine(plaatselijk) zonder resultaat want bij opnieuw belasten van de knie, zelfs korte tijd kwam de pijn terug, heb ik nu eindelijk licht gezien aan het eind van de tunnel door acupuntuur en bijpassende peesversterkende oefeningen op de powerplate en postoromat. Joggen op zachte ondergrond is wat ik nu aan het doen ben alvorens terug te beginnen met intensieve atletiektrainingen. Hopelijk raak je er sneller vanaf dan ik, maar wees op je hoede!
Mvg,
Danny Vanwin

Gepost door: danny Vanwin | 21-11-07

De commentaren zijn gesloten.