06-08-07

BK 5 augustus Brussel

HSS: 2e met 12m26 (-0.6) (1e was Jolien Van Brempt met 12m48)

 

Rekening houdend met het feit dat ik dit jaar pas half maart terug begonnen ben met de trainingen en ik dit jaar ook nog maar 2 hinkstaptrainingen heb gedaan, mag ik best tevreden zijn van m'n 1e hinkstapwedstrijd na 1 jaar.

 

Maar toch had ik meer verwacht...! Er zat meer in! Maar we moeten natuurlijk stap voor stap vooruit gaan. Ik moet immers van ver terug komen. M'n grootste probleem op dit moment is m'n snelheid en daar zal ik de resterende zomerdagen en vooral deze winter hard aan werken! 

 

Het was fantastisch weer om te springen, maar een schaduwplekske was wel welkom geweest tussen de sprongen door. Na de wedstrijd was ik goed verbrand in m'n gezicht en bleek dat ik een lichte zonneslag had opgelopen.

 

Ik ben blij dat ik kon meedoen, want dit jaar is een overgangsjaar en wedstrijden waren normaal niet voorzien. Het allerbelangrijkste nu is dat ik totaal geen pijn had bij het springen en hiervan kon ik vorig jaar alleen maar dromen.

 

Als ik deze winter goed kan doortrainen zonder blessures, dan spring ik volgend jaar zeker m'n PR's!!

 

I'm coming back...

 

Liefs

 

Jessica 

 

 

10:50 Gepost door in Sport | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goe! Inderdaad, you're coming back!! better than ever..
Blij dat je het zo positief ziet!! Dan hoeven wij niets anders te doen dan te zeggen da je goed bezig bent. Terug nummer 1 binnenkort!! Goed bezig!!

Gepost door: Jelle | 06-08-07

hej
proficiat met uw medaille op het belgisch en fijn je weer terug te zien als atlete doe zo verder

Gepost door: ruben | 16-08-07

De commentaren zijn gesloten.