29-12-05

palmares

Jessica Van de steene
Ver, hinkstap
Geboren: 24 mei 1983
E-mail: jess_6m@hotmail.com
Woonplaats: Gent
Beroep: beroepsatlete
Trainer: Patrick Himschoot (kracht en snelheid) en Ivo Hendrix (springen)

Persoonlijke records:
ver: 6m18
hinkstap: 13m08

Palmares:
Belgisch kampioene hinkstap 2005
Belgisch kampioene ver 2005
Vlaams kampioene hinkstap 2005
Vlaams kampioene ver 2005
Belgisch kampioene hinkstap beloften 2005
Belgisch kampioene ver beloften 2005
Belgisch kampioene hinkstap indoor 2005
Belgisch kampioene hinkstap 2004
2de BK ver 2004
Belgisch kampioene hinkstap beloften 2004
Belgisch kampioene ver beloften 2004
Vlaams kampioene hinkstap 2004
Vlaams kampioene ver 2004
Belgisch kampioene ver indoor 2004
2de BK hinkstap indoor 2004
2de KvK hinkstap indoor 2004
3de KvV ver indoor 2004
2de BK hinkstap 2003
Belgisch kampioene hinkstap beloften 2003
2de BK ver beloften 2003
3de KvV hinkstap 2003
3de KvV ver 2003
3de BK hinkstap indoor 2003
3de KvV hinkstap indoor 2003
2de BK hinkstap AC 2002
Belgisch kampioene hinkstap juniores 2002
Belgisch kampioene ver juniores 2002
2de KvV hinkstap AC 2002
3de BK hinkstap indoor AC 2002
2de KvV ver indoor AC 2002
3de KvV hinkstap indoor AC 2002
2de BK hinkstap juniores 2001
2de BK hinkstap indoor AC 2001
3de KvV hinkstap indoor AC 2001
Vlaams kampioene ver indoor AC 2000
Meerdere titels en podiumplaatsen tijdens provinciale kampioenschappen
2de prestatie aller tijden hinkstap indoor en outdoor
Hobby's:
atletiek
Mooiste atletiekervaringen:
deelname Memorial Van Damme in 2005
Slechtste atletiekervaring:
2de op BK AC indoor ver in 2005 met 1cm verschil van de 1ste en verschrikkelijk zere voet!
Favoriete atleten:
Heike Drechsler, Carl Lewis, Jonathan Edwards
Ambities:
EK, WK, OS, BR ver en hss
Motto:
Believe in your dreams and work hard
Wat jullie verder nog dienen te weten:
Ik wil heel ver geraken in atletiek en wil er hard voor werken!

 


05:37 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |